Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

85 χρόνια Οδηγισμός / Εορταστική εκδήλωση στη Σκιάθο

«Νέοι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη ν’ αγαπούν, που τολμούν να ελπίζουν, που χαίρονται τη ζωή και νοιάζονται για τους άλλους και για τη Φύση, έχουν όλοι τους το ίδιο όνομα: Οδηγοί. Αυτούς τους νέους χρειάζεται ο σημερινός κόσμος για να γίνει πιο αισιόδοξος, πιο δημιουργικός, γεμάτος γαλήνη και χαρά.» 
Άννα Μαρία Θεολόγου, «Χρυσό Τριφύλλι 1999», ΣΕΟ
Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Σκιάθου, στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, έζησαν ένα παιχνίδι πόλης γεμάτο εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!


Παιδιά και νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, και δημότες, με την καθοδήγηση χαρτών και οδηγιών, ξεκινώντας από την Οδηγική Εστία  έδωσαν τον δικό τους «ΠΑΛΜΟ».

Η δράση ολοκληρώθηκε στο Πάρκο μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου γονείς και φίλοι του Οδηγισμού συμμετείχαν σε μια μικρή γιορτή, με τραγούδια, κεράσματα, οδηγικό παλμό και πολύ κέφι. Τα έπαθλα έκαναν τους διαγωνιζόμενους ακόμα πιο χαρούμενους ενώ το Τοπικό Συμβούλιο μοίρασε σελιδοδείκτες και ενημερωτικά φυλλάδια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περαστικοί, κάτοικοι, εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις  που επισκέφθηκαν οι ομάδες, ενώ με μεγάλη χαρά άνοιξαν τις πόρτες τους, το Πνευματικό Κέντρο των Εκκλησιών και το Σπίτι – Μουσείο του Αλ. Παπαδιαμάντη. Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου έφτιαξε παραδοσιακά κεράσματα για τα παιδιά, ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου φρόντισε τον ήχο της  βραδιάς και ρεύμα με χαρά έδωσε ο Νίκος Βογιατζής.

Για όσους βοήθησαν τον Οδηγισμό της Σκιάθου να…
… ΔΩΣΕΙ ΠΑΛΜΟ
στον τόπο, στέλνουμε ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»