Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Το λέμε, αλλά δεν το κάνουμε

Γράφει η
Daphne Jaeggi- Χλιβερού

Ως αλλοδαπή σε ένα ελληνικό νησί, πρέπει να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβω ορισμένα πράγματα που είναι κοινά σε άλλους ανθρώπους.

Από τη στιγμή που τα παιδιά μου πήγαιναν στο σχολείο, κατάλαβα ότι η συζήτηση με άλλους γονείς και με εκπαιδευτικούς θα μπορούσε να με βοηθήσει να καταλάβω το σχολικό σύστημα στην Ελλάδα.

Ένα επόμενο βήμα ήταν να γίνω μέλος ενός συλλόγου γονέων, ώστε να μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά στο σχολείο στο ταξίδι τους στην ενηλικίωση. Ένα δύσκολο ταξίδι, όπου τα παιδιά χρειάζονται ένα χέρι που τους κρατάει και ένα χέρι που τους βοηθά να σηκωθούν.

Το να είσαι μέλος σε έναν σύλλογο γονέων δεν είναι δύσκολο. Μιλάς με άλλους γονείς για τα παιδιά σου και τι ελπίζεις για αυτά. Μιλάς στο  διοικητικό συμβούλιο του σχολείου για το τι θέλετε να κάνετε για τα παιδιά και από
κοινού βοηθάτε ο ένας τον άλλο για να πετύχετε ορισμένα πράγματα, για όλα τα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή έχω ένα παιδί που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και πιστεύω ειλικρινά ότι με την ηθική βοήθεια του συλλόγου γονέων και του σχολείου, της οικογένειάς μας και βεβαίως τη δύναμη του παιδιού μας, μπορέσαμε να το επιτύχουμε.

Δεν θα σας πάρει πολλές ώρες από την μέρα σας και πρόκειται για το παιδί σας! Το παιδί σας που έχει όνειρα και θέλει βοήθεια.

Τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Σκόπελο σύντομα θα είναι χωρίς σύλλογο γονέων, εάν δεν υπάρχουν επιλέξιμοι γονείς. Κάντε κάτι για αυτό και βοηθήστε το παιδί σας. 
Χρειαζόμαστε άλλους 6 υποψήφιους/ες.

Τηλεφωνήστε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και δηλώστε συμμετοχή.

ΓΕΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 6942512223 

ΤΕΓΟΥ ΚΑIΡΗ – ΧΑΡΟΥΛΑ 6980587378 

ΣΚΛΑΒΟΥ ΣΙΝΙΟΡΙΤΣΑ 6946054826