Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Σκιάθος / Δράση για τα 85 χρόνια του ελληνικού Οδηγισμού

...στην προσωπικότητα

...στην ομαδική ζωή

...στη φύση

...στον τόπο

...στην πρωτοβουλία

...στη σκέψη

...στην άποψη

...στην κίνηση

...στο διαφορετικό
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου, θα διοργανώσει μια μεγάλη δράση, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Ένα παιχνίδι πόλης! Μια αναζήτηση γεμάτη εκπλήξεις, γνώσεις, εμπειρίες, γέλιο και φυσικά παλμό!


Παιδιά και οι νέοι του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, μαζί με φίλους, γονείς και δημότες, συμμετέχοντας σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδια, θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν, να μάθουν, να προβληματιστούν και να μεταδώσουν τον δικό τους ξεχωριστό παλμό.

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί από τις  16:00 έως τις 18:30 ξεκινώντας από την Οδηγική Εστία «Νίτσα Παναγιώτου» και συνεχίζοντας στα στενά δρομάκια του νησιού, στην παραλία με κατάληξη στο Πάρκο μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όπου θα γίνει τι κλείσιμο της εκδήλωσης.


__________________
Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση παιδιών και νέων εφήβων.

Με δυναμικά προγράμματα, μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά και τους νέους να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και με πίστη στις αξίες να εξελιχθούν σε δημιουργικά μέλη της κοινωνίας.