Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Φως στο θρίλερ της Αλοννήσου

❱❱ Γυναίκα δηλώνει ότι γνωρίζει στοιχεία για την εξαφάνιση του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, που αγνοείται από το 2016
Η σημαντική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή “Φως στο τούνελ”, ανοίγει το δρόμο για να φωτιστεί η σκοτεινή εξαφάνιση της Αλοννήσου.

Η μάρτυρας ανέφερε πως είδε κάτι συγκεκριμένο κοντά στο λιμάνι της Βότσης, όπου χάθηκε ο Γιώργος Καραμιχαϊλίδης.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η γυναίκα κατέθεσε στην ανακρίτρια Βόλου που χειρίζεται τη μυστηριώδη υπόθεση του Θεσσαλονικιού νέου.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Σπύρος Δεσύλλας, ανέφερε ότι εντός των ημερών αναμένεται να δώσει εντολή η ανακρίτρια για έρευνα στον τόπο που υπέδειξε η μάρτυρας.

Η γυναίκα επικοινώνησε με την εκπομπή μετά την αναφορά του «Τούνελ» στη δίωξη που άσκησε η εισαγγελέας Βόλου στους δύο ψαράδες που είδαν τελευταίοι τον Γιώργο. Η κατηγορία που τους βαραίνει είναι η  έκθεση ατόμου σε κίνδυνο, σε βαθμό κακουργήματος.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.